Pondělí 16. 12. |
|
Lososový krém s krutony |
|
1. |
Zapékané těstoviny s kuřecím masem, sýrovou omáčkou a listovým špenátem, parmazán, bylinkové pesto |
134,- |
2. |
Trhané vepřové a hovězí maso, steakové hranolky, BBQ dip |
134,- |
3. |
Koprová omáčka, ½ hovězí maso, ½ vejce, vařený brambor/houskový knedlík |
134,- |
4. |
Vepřová panenka „Ondráš“ v bramborovém těstíčku, zelenin. salátek, dresink |
154,- |
5. |
Anglický roastbeef, vařený brambor, tatarka |
189,- |
Úterý 17. 12. |
|
Luštěninová |
|
1. |
Gratinované rybí filé na bylinkách, rozmarýnové brambory, limetko-jogurtový dip |
134,- |
2. |
Kuřecí nudličky na paprice, rýže/knedlík/těstovina |
134,- |
3. |
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené zelí, cibulka |
134,- |
4. |
Vepřová panenka „Ondráš“ v bramborovém těstíčku, zelenin. salátek, dresink |
154,- |
5. |
Anglický roastbeef, vařený brambor, tatarka |
189,- |
Středa 18. 12. |
|
Kulajda |
|
1. |
„Teplé z kotla“ (ovar, koleno, játra, plec), hořčice, cibule, chléb |
134,- |
2. |
Pečené kuřecí stehno „á la bažant“, dušená rýže, coleslaw salát |
134,- |
3. |
Smažený holandský řízek, vařený brambor, okurek |
134,- |
4. |
Svíčková na smetaně, houskový knedlík |
154,- |
5. |
Pečená kachna, bílé a červené zelí, houskový a bramborový knedlík |
189,- |
Čtvrtek 19. 12. |
|
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou |
|
1. |
Kuřecí stripsy s mexickou tortillou a čerstvou zeleninou, dresink |
134,- |
2. |
Smažený květák, vařený brambor, tatarka |
134,- |